Jeugdploegen 2018-2019

Beste Indiana jeugdspeler,

Zoals jullie kunnen zien staan de ploegenindelingen voor het komende seizoen 2018-2019 online, voor alle ploegen van U5 tem U19.

Het hoofddoel bij deze ploegindelingen is de individuele ontwikkeling van elke speler/speelster, elk op zijn/haar eigen tempo.

Teneinde dit hoofddoel ten allen tijde na te streven willen wij volgend seizoen verder gaan met onze vaste extra evaluatiemomenten:

  • eind september (na vier weken competitie)
  • eind januari (bij aanvang van de tweede ronde)
  • eind februari (na de eerste paar weken van de tweede ronde)

Deze momenten laten ons toe om ploegen en reeds gebeurde ploegverschuivingen te herevalueren, en potentiële nieuwe ploegverschuivingen door te voeren waar nodig.

Dit alles uiteraard met als doel de individuele ontwikkeling van elke speler/speelster te maximaliseren.

Gelieve hier te klikken voor de volledigheid van de update van ons sportief beleid, teneinde verduidelijking te bieden waar nodig.

Wij zijn ons er van bewust dat nog niet alle ploegen een vaste coach/manager hebben. Wij zijn & blijven hier druk mee bezig, en voorzien als club een oplossing ten gepaste tijde. Indien je interesse hebt om één van beide rollen op jou te nemen hoor ik het graag!

In verband met de trainingsuren voor volgend seizoen, deze komen eind volgende week eveneens op de website.

Betreffende de “Indiaantjes” (U5) en de U6 zullen de groepenindelingen bekend worden gemaakt eind augustus, eens alle nieuwen zijn ingeschreven!

NOTEER IN JE AGENDA: de trainingen volgend seizoen zullen hervatten vanaf woensdag 29, donderdag 30 of vrijdag 31 augustus. De competitie zal voor iedereen (behalve U7-U8) starten op zaterdag 1/09 (U7-U8 start de week erna).

Ik blijf ter beschikking om per e-mail of face to face verduidelijking te bieden waar nodig…

Alvast bedankt,
Prettige zomer gewenst!

Gilles Verdussen
Jeugdverantwoordelijke IYS

gillesverdussen@thc-indiana.be