Indiana hockey outfits 2019 - 2022

UPDATE 19/9 - 2de druk klaar!

De 2de druk ronde is klaar. Iedereen die bij CHAMPS langs ging om te passen kan vanaf 19/9 zijn outfit gaan aankopen bij CHAMPS.

 

UPDATE TEKORTEN
De sweater, rokken/shorts, bis-kousen zijn terug een week vertraagd en worden in pakket voorbereid en begin oktober verdeeld op de club. Meer informatie hierover volgt.

 

 

 

VERKOOP START VOOR ALLE PLOEGEN U14 EN HOGER VANAF ZONDAG 8/9
U6 en hoger is reeds in verkoop bij CHAMPS.
De drukker is bijna klaar met de eerste reeks shirts U14 - U19 en alle seniorenploegen. Komend weekend dient er nog even gespeeld te worden met de outfits van vorig jaar. Nieuwe spelers kunnen zaterdag terecht op de club en kunnen even een outfit van vorig jaar lenen voor hun match.
Iedereen die naar het pasmoment in juni is gekomen, kan zijn shirts vanaf zondag 08/09 afhalen bij CHAMPS. De leden die niet naar het pasmoment kwamen, moeten dringend naar CHAMPS gaan om daar te passen en te bestellen. Er wordt daarna een 2de reeks shirts naar de drukker gestuurd.
 

OVERGANGSFASE OUTFITS
Tot eind september mogen de oude Indiana outfits nog gebruikt worden. We vragen wel om zo snel mogelijk over te schakelen op de nieuwe outfits. Vanaf oktober moet iedereen overgeschakeld zijn op de nieuwe outfits.
De oude outfits worden vanaf dan voor alle ploegen niet meer toegelaten op de velden van Indiana.


 

De blanco outfits zijn sinds zondag 1/9 beschikbaar bij Champs in Mariakerke!

 

 

Het nieuwe hockeyseizoen staat in de startblokken. Een nieuw seizoen gaat om de 3 jaar gepaard met nieuwe sponsors en nieuwe outfits. We zijn zeer blij met de gewaardeerde steun van Deutsche Bank, 4411, PwC, Panama, Immo Da Vinci, Renault Mahy en Champs. Zij, in samenwerking met kledingleverancier Brabo, zullen de komende jaren wekelijks onze velden kleuren in blauw-bordeaux en blauw-geel.


KWALITEIT EN DRAAGCOMFORT

Onze nieuwe outfits zijn gekozen op basis van kwaliteit en optimaal draagcomfort. Met een groep van spelers, ex-spelers en organisatie binnen de club hebben we alle criteria grondig bekeken, gewikt en gewogen. Brabo is een merk dat zijn strepen reeds verdiend heeft in de hockeywereld. Tal van spelers en clubs halen het beste in zichzelf naar boven met het gerespecteerde materiaal. Lightweight shirts, shorts en rokjes en kwalitatieve kousen, gecombineerd met een hip design, zullen ervoor zorgen dat elke speler met fierheid onze club en zijn sponsors vertegenwoordigt.

 

 

 

VERKOOPPUNT

Voor de aankoop van kledij, sticks, keepermateriaal, ...; zullen we vanaf dit jaar samenwerken met de sportwinkel Champs, gelegen waar voorheen Intersport was in Mariakerke, Wijmenstraat 1a, 9030 Mariakerke/Gent. Champs biedt de mogelijkheid om de nieuwe outfits te passen en te bedrukken met naam en eventueel nummer. Daarnaast krijgen vanaf heden alle Indiana leden 10% korting op alle hockey- en tennis materiaal.

 

 

DE OUTFIT
(verplicht pakket)

  • 1 home-shirt
    naam en nummer voorzien vanaf U14
  • 1 bis-shirt
    naam en nummer voorzien vanaf U14
  • 1 short of rokje
  • 1 paar home-kousen
  • 1 paar bis-kousen
  • 1 sweater

 

 

KOSTPRIJS

Dit pakket van 6 stuks kost 195 euro (excl. bedrukking), oftewel 65 euro per jaar.

Als Indiana-lid ontvang je bij CHAMPS op alle aankopen van hockey- en tennismateriaal 10% korting. Deze korting is niet van toepassing op de outfits.

 

 

PRAKTISCH

U7 > U12
De outfits kunnen vanaf ZONDAG 1 september gekocht worden bij Champs tijdens de openingsuren van de winkel.

U14 > U19 en alle seniorenploegen
De outfits worden gedrukt in de week van 2 september. De outfits zijn vanaf zondag 8/9 te koop bij CHAMPS.

CHAMPS
Wijmenstraat 1a
9030 Mariakerke/Gent

Openingsuren
maandag van 13.30 u. t.e.m. 18.30 u.
dinsdag t.e.m. vrijdag : 10.00 u. t.e.m. 18.30 u.
zaterdag : 10 u. t.e.m. 18.00 u.
vanaf 1 september zondag van 10 u. tem 13.00 u.

 

Afhankelijk van de leeftijdsgroepen gaan we op 2 verschillende manieren te werk om de outfits te verdelen.

DE OUTFITS ZIJN ENKEL NODIG VOOR DE LEDEN DIE COMPETITIE SPELEN.

U7 t.e.m. U12
Voor de spelers van U7 t.e.m. U12 is er geen verplichte vermelding van een naam of een nummer op het shirt. De club legt hierrond geen verplichting op. Zo kunnen shirts binnen een gezin doorgegeven worden tussen broers en zussen.
De pakketten zullen klaarliggen bij Champs op basis van de doorgegeven maten op het pasmoment in juni. Je kan langsgaan in de winkel, jouw pakket opvragen en indien gewenst een naam laten bedrukken (voor- of achternaam, bespreek het best in jouw ploeg). Leden die nog niet zijn komen passen, kunnen gewoon in de winkel terecht om daar te passen en hun pakket aan te kopen.
Indien een naam gewenst is, wordt deze bedrukking uitgevoerd bij Champs op het moment van aankoop. Hou rekening met 5 à 10 minuten wachttijd voor een bedrukking. Indien de wachttijd te lang is, kan je de shirts achterlaten en ze later terug ophalen. Deze bedrukking kost 10 euro.
Opgelet! De spelers van U10-U11-U12 houden best rekening met de naam die voorzien wordt op de shirt. Vanaf U14 is een nummer verplicht en voorziet de club de bedrukking van de familienaam. Wanneer je nu een voornaam laat drukken zal de aankoop van een nieuw shirt nodig zijn wanneer deze speler bij de U14 terechtkomt.
TIP: naamteken al je materiaal zodat verloren spullen terug bij de eigenaar geraken.

U14 t.e.m. U19 + seniorenploegen
Voor de spelers van U14 t.e.m. U19 is er, vanuit de bond, een verplichte vermelding van een nummer. Boven het nummer voorzien we de achternaam van de speler. Deze bedrukking wordt aangeboden door Champs en brengt geen meerkost met zich mee. De nummers worden bepaald door de club. Deze shirts zullen voorgedrukt worden op basis van de doorgegeven maten tijdens de pasmomenten in juni.
De pakketten zullen aan het eind van de eerste week van september klaarliggen bij Champs. Iedereen kan deze daar afhalen en ineens betalen. Elk lid wordt op dat moment in het kassasysteem ingebracht als Indiana-lid waardoor je in de toekomst altijd 10% korting geniet bij aankoop van hockey- en tennismateriaal (met uitzondering van de outfits). We laten jou nog weten via email wanneer de outfits kunnen afgehaald worden.


LET OP! Wacht niet te lang om jouw outfit(s) te gaan kopen! Eind september is de deadline om alle outfits verdeeld te hebben.