Afscheid van Matti op Indiana

8 mei 2019

Beste leden / vrienden

Zoals jullie misschien hebben gehoord is mijn tijd aangekomen om afscheid te nemen als uitbater van onze geliefde tennis- en hockeyclub Indiana. Na bijna 9 jaar aan het roer te staan, maak ik plaats voor de jonge garde en ga ik een nieuwe uitdaging aan in de bouwsector. Antoine, sinds vorig jaar mijn uitstekende collega-uitbater, zal vanaf augustus de zaak overnemen samen met de zeer bekwame Floran Hanssens. Zij zullen samen als sterk, jong & dynamisch team dit mooi verhaal voortzetten en me ongetwijfeld trots maken.

Ik geloof in een tijd van komen en gaan en voor mij is deze aangebroken, maar voor ik ga zou ik graag toch een aantal personen bedanken.

Eerst en vooral gaan mijn bedankingen uit naar de raad van bestuur, het sportief bestuur, de mensen van de administratie & al de vrijwilligers die de werking van onze club elk jaar weer mogelijk maken. Ik heb een enorme appreciatie voor alles wat zij voor deze club doen op vrijwillige basis, chapeau!!

Daarnaast wil ik al mijn personeel en studenten bedanken voor hun inspanningen en de enorm aangename samenwerking van de voorbije jaren, één voor één toppers!!!

Last but not least: alle kids, leden, ploegen en vrienden! Bedankt voor jullie vertrouwen, merci voor jullie krediet & dank u voor deze fantastische ervaring die ik als jullie uitbater heb mogen meemaken!!!

Ik hoop jullie allen te zien op 24 mei op mijn laatste end of season BBQ !

Warme, sportieve, dankbare groeten,

MATTI