05 mei 2019

Family Fun Doubles 2019

Op zondag 5 mei om 14u30 vindt de tweede editie van de Family Fun Doubles plaats. Dit is een vriendschappelijk familietoernooi waarbij kind en volwassene samen een team vormen. Op basis van de leeftijd van het kind worden jullie ingedeeld in verschillende poules en nemen het op tegen de andere familieteams. Tussendoor genieten we samen van een lekker vieruurtje en op het einde spelen de beste teams voor een kleine prijs.

Inschrijven voor dit toernooi kan als de jongste speler tussen de 8 en 16 jaar is. Tennissers van alle niveau’s zijn welkom. Plezier staan centraal tijdens dit evenement!

Ook broers en zussen zijn welkom om te supporteren of andere sporten te beoefenen. We voorzien een pingpongtafel en voetbalveldje.

Na deze sportieve en ontspannende namiddag is gans de familie uitgenodigd om samen van een lekkere BBQ te genieten rond 18u30.

Ben je tennislid op THC Indiana? Dan mag jouw team gratis deelnemen. Teams van twee niet-leden zijn zeker ook welkom, inschrijven kan mits bijdrage van 10 euro/team te betalen bij aankomst van het evenement.

Om praktische redenen vragen we in te schrijven via onderstaand formulier vóór 2 mei. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar jeugd.tennis@thc-indiana.be

We hebben uw inschrijving goed ontvangen!

Bedankt voor uw registratie.

Betaling gebeurt de dag zelf cash. Gelieve zo veel mogelijk gepast geld te voorzien.

Gelieve voornaam en naam van uw kind in te vullen
Gelieve voornaam en naam van de ouder in te vullen

Opgelet

  • {{validation.errorMessage}}