Lidmaatschap

Wil je genieten van tennis in een mooie setting, midden in het groen? Wil je met de familie even weg van de stadsdrukte?

THC Indiana is dan zeker iets voor jou en jouw familie.

Van April tot Oktober kan je op één van onze 6 buitenterreinen spelen, tijdens de wintermaanden is onze verwarmde tennisballon de ideale plek om je wekelijkse tennismoment verder te zetten.

Alvorens verder te gaan vragen wij u vriendelijk volgende bepalingen door te nemen:

  • Het lidgeld laat toe om - mits reservatie - vrij te spelen op de beschikbare terreinen van 1 April 2019 t.e.m. 30 September 2019 (zomerperiode)
  • Het is verplicht lidgeld te betalen alvorens deel te kunnen nemen aan de tennislessen van de Tennisschool gedurende de zomer- en winterperiode, van 1 April 2019 t.e.m. 31 Maart 2020.
  • Het is niet verplicht lidgeld te betalen om deel te kunnen nemen aan de stages van de Tennisschool.
  • Tijdens de winterperiode wordt er gewerkt met vaste uren of kan je betalen per gespeeld uur. Voor meer info zie 'Wintertennis'

Door op onderstaande 'Lid worden' knop te drukken wordt je doorverwezen naar het clubdashboard van THC-Indiana op de website van Tennis Vlaanderen. Onder de rubriek 'TARIEVEN' klik op de knop 'LID WORDEN' om verder te gaan. Op basis van je leeftijd zal je het correcte tarief voorgesteld krijgen. Speel je reeds hockey op THC-Indiana dan mag je kiezen voor het kortingstarief. Ben je nog nooit lid geweest van een tennisclub dan volg je dezelfde werkwijze. Ervaar je problemen? Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Tennis lidgeld Kortingstarief (Hockey-leden)
Kiddo (t.e.m. 9j.) 50€ 40€
Junior (van 10j. t.e.m. 19j.) 110€ 80€
Student (van 20j. t.e.m. 24j.) 140€ 120€
Volwassenen (vanaf 25j.) 170€ (150€**) 150€ (130€**)
Gezinsformule 390€ 340€*
Start2Tennis (vanaf 26j.) 18€ 18€

* Enkel geldig voor families waarbij er minimum drie leden van de familie reeds hockey-lid zijn op THC-INDIANA. Bovendien moeten zij op hetzelfde adres wonen.

** NIEUW in 2019: nieuwe volwassen leden die nog nooit aangesloten geweest zijn op de tennisclub krijgen een extra korting van 20€.

Vragen bij het inschrijven?

Bedankt!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en contacteren u zo snel mogelijk terug.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Gelieve jouw naam in te vullen.
Gelieve jouw voornaam in te vullen.
Gelieve jouw mail adres in te vullen.
Gelieve een bericht in te vullen.
Gelieve akkoord te gaan met de privacyverklaring.

Opgelet

  • {{validation.errorMessage}}